Imatran ihmeet

10.00 Tulokahvit
Aamukahvit nautimme upeassa Valtionhotellissa.

10.45 Valtionhotelliin tutustuminen
Kahvit juotuamme tutustumme Valtionhotelliin, jossa pääsemme kurkistamaan upeisiin huoneisiin ja kuulemme mielenkiintoisia tarinoita talon historiasta. Tämä upea jugendlinna on nähnyt paljon, niin rauhan kuin sodan aikojakin.

12.00 Kävelykierros Kruununpuistossa
Upea Kruununpuisto jylhine koskikanjoneineen on rauhoitettu jo 1842. Kuulemme tarinoita Vuoksen synnystä ja koskimatkailun kulta-ajoista. Näemme harvinaiset jokihiidenkirnut ja erikoisen kivisen vieraskirjan. Kierroksella on paljon portaita, joten se ei sovellu kaikin osin liikuntarajoitteisille eikä lastenvaunujen kanssa liikkuville.

13.00 Lounas Valtionhotellissa
Historiallisessa miljöössä kun ollaan, niin lounaaksi voi valita vaikkapa kuhaa à la Mannerheim tai Keisarin poroa. Buffet-vaihtoehto on myös suosittu.

14.00 Kiertoajelu Imatran nähtävyyksiin tutustuen
Kierroksella kurkistamme valtakunnan rajaa ja ajelemme kaunista Vuoksen rantaa pitkin Kolmen Ristin kirkolle. Kirkossa käymme sisällä mahdollisuuksien mukaan. Kuulemme sotahistoriaa ja käymme legendaarisella Immolan lentokentällä jonne ei pääse ilman lupaa.
Näemme idyllisen Niskalammen asuinalueen ja upean Ukonlinnan alueen joka on kehittynyt Etelä-Karjalan johtavaksi urheilukeskukseksi. Saimaa – Suomen suurin järvi kylpylöineen ja satamineen tulee myös tutuksi.

16.00 Kotiinlähtö

KIERROKSEN VAATIVUUS:
kohtalainen. Portaita ja epätasaista maastoa. Kunnon jalkineet jalkaan! Lastenvaunuilla ei pääse kulkemaan poluilla, joten vauvat reppuun!

SAATAVUUS:

Ympäri vuoden.

HINTA alk. 40 euroa/hlö min. 30 henkeä
Hinta sisältää tulokahvit ja lounaan Valtionhotellissa, Valtionhotellin ja Kruununpuiston opastetut kävelykierrokset sekä opastetun Imatra-kiertoajelun. Bussikuljetus ei kuulu hintaan.

Ask for a quotation and book!
Varaa!
Book!

GUIDED TOURS & ACTIVITIES IN FINLAND

Myyntipalvelu/Sales

Riitta Mustonen
email: riitta.must@gmail.com
puh./tel. +358 400 379 509

Helsingintie 1, 55100 Imatra