Kummakivi

Jääkauden jälkiä näkee Etelä-Karjalassa kaikkialla. Yksi erikoisimmista on Kummakivi, valtava siirtolohkare, jonka jää aikanaan irrotti emäkalliosta. Lohkare on jäänyt kallion päälle ikään kuin kiikkumaan, mutta silti se on ollut paikallaan vuosisatoja. Kerrotaan, että sitä olisi joku yrittänyt jopa dynamiitilla horjuttaa…Tällä retkellä näemme myös erikoisen sammalsillan joka on aikanaan rakennettu metsätyöläisiä varten. Matkan varrella on myös historiallisia kohteita: Venäjän vallan aikainen Suvorovin kanava Käyhkäällä ja viime sotien aikaista Salpalinjaa. Retki kestää n. 3 tuntia ilman ruokailua tai kahvittelua.

KIERROKSEN VAATIVUUS:

Automatka Imatralta n. 45 min. Parkkipaikalta on kävelymatkaa Kummakivelle n. 700 metriä epätasaista metsäpolkua pitkin. Tukevat jalkineet jalkaan! Retki ei sovellu liikuntaesteisille eikä lastenvaunujen kanssa liikkuville. Näinollen vauvat kannattaa laittaa kantoreppuun. Koirat ovat tervetulleita!

SAATAVUUS: Touko-syyskuu. 

HINTA: Alk. 340 euroa max. 8 hlöä. Hinta sisältää 3 tunnin opastuksen kuljetuksineen Imatralta Kummakivelle. Nouto hotelleilta tai rautatieasemalta haluttaessa. Myös Holiday Club Saimaa.

Ask for more information +358 400 379509!
Varaa!
Book!

GUIDED TOURS & ACTIVITIES IN FINLAND

Myyntipalvelu/Sales

Riitta Mustonen
email: riitta.must@gmail.com
puh./tel. +358 400 379 509

Helsingintie 1, 55100 Imatra