Vuoksen pitkä lenkki

Kierroksella ajamme Vuoksen siltojen pidemmän lenkin eli koskisillan ja Tornan sillan välisen kierroksen. Kierroksella kuulemme tarinoita Vuoksesta ja sen synnystä ja Imatran koskesta. Käymme Imatran ajoissa menehtyneiden ajajien muistomerkeillä. Kuulemme viime sotien dramaattisista vaiheista ja näemme kauniin Veteraanipuiston. Ohitamme Omenapuupuiston ja Ortodoksikirkon sekä Neitsytniemen kartanon. Kalastuspaikka Mutterinranta ja Teollisuustyöväen asuntomuseo ovat myös reitin varrella.Tämä kierros voidaan päättää Vuoksen Kalastuspuistoon jossa on mahdollisuus ruokailla.

Saatavuus: touko-lokakuu.

Vaativuus: Ajomatkaa n. 11 km, joka pääosin tasaisella, muutama ylämäki. Suurin osa asfaltoitua pyörätietä. Osa ajetaan hyväkuntoista hiekkapohjaista pyörätietä pitkin. 

Hinta: Alk. 20 €/hlö min. 5 hlöä. Lähtö Imatran Valtionhotellilta.  Pyörän vuokra ei kuulu hintaan. Pyöriä vuokraa Imatran Valtionhotelli, Vuoksen Kalastuspuisto ja Holiday Club Saimaalla Saimaa Adventures ostoskeskus Caprissa. Halutessanne voimme varata teille pyörät valmiiksi.

Ask for more information +358 400 379509!
Varaa!
Book!

GUIDED TOURS & ACTIVITIES IN FINLAND

Myyntipalvelu/Sales

Riitta Mustonen
email: riitta.must@gmail.com
puh./tel. +358 400 379 509

Helsingintie 1, 55100 Imatra